Vi tilbyr custom tilpasninger av din Zoomer, men i noen tilfeller har vi også en “donorsykkel” inne.
sidebyside2

Et enkelt søk på google viser utrolig mange helt forskjellige custom Zoomer/Ruckus. Vår ønskekunde er en kunde som har en generell visjon og et fargeønske og lar oss sette sammen sykkelen. Vi kan også sparre med kunde ned på detaljnivå om de forskjellige delene.

Vi gjør alt selv, også lakkering. Vi er ikke profesjonelle i det faget, men vi har ordentlig lakksprøyer og har tilegnet oss god erfaring/resultater. Både Centra og Phil Diesel er lakkert av oss. Vi kan levere fra oss sykkelen til profesjonelt lakkverksted, men da må man regne med at en lakkjobb med lakk der kommer på 10-15 000.

Priser
Dette styres av budsjett til kunde og om du har donorsykkel eller ikke. Man må regne med rundt 60 000 kroner for en som er på linje med Centra (den blå). Man kan også bygge sykkelen i etapper om man ønsker å fordele kostandene. Da kan for eksempel bare kjøre bakdelen først, med motorstrekk, fatty bakhjul og f.eks. lakkering. Og så neste sesong kan man gjøre fronten (som er en av de største kostandene). Dette er det bare ta en prat med oss om. Men generelt kan man si dette:
Honda Zoomer (avhenig av tilstand, km, slitasje osv): 10 til 20000 kroner.
Deler: 10 til 50000 kroner.
Eventuelt lakk: 1000 til 3000 kroner
Jobb(dersom vi skal lakkere øker denne ganske mye): 8 til 15000 kroner, vi tar 300 kroner timen per person som jobber på sykkelen.
Forbruksvarer (dette skal dekke alt mulig krimskrams som vi bruker, alt fra avfetting, krympestrømper til en rustfri 6M maskinskrue): 1000 – 2000 kroner

Hvordan gjør vi handelen
Vi er et firma i oppstartfasen og har dessverre ikke kapital til å kjøpe inn masse deler og risikere at en kunde trekker seg. Vi har heller ikke råd til å lagerføre alt for mye deler da det er så utrolig mye å velge mellom, vi kan rett og slett risikere å sitte inne med deler fordi de kundene vi får tilfeldigvis ikke liker utseendet på akkurat den delen.

Derfor er det best at når vi har blitt enige om budsjett, om du har sykkel fra før eller ikke, og man har blitt enig om det generelle stuket som er ønskelig. Ja, da overleverer du sykkelen til oss og overfører penger for alle deler/lakk/forbruksvarer. Når sykkelen er ferdig og klar for henting betales pengene for jobb.

Leveringstid
Her må man regne med 1-2 måneders leveringstid. Dette kommer helt ann på hva slags deler man ønsker, om vi har donorsykkel og om vi har andre foran i køen.